Hét cadeau voor pianoliefhebbers: Het Pianoles Probeerkaartje

Veel mensen kiezen de laatste tijd wel voor een heel origineel cadeautje voor hun geliefde, hun kind of hun kleinkind! Het Pianoles Probeerkaartje is echt een schot in de roos als je een uniek cadeautje zoekt. 

Geef pianoles cadeau!

Wie zou je dit cadeau kunnen doen?
Iedereen die van muziek houdt natuurlijk!

Of het nu is voor iemand die vroeger heeft gespeeld maar best graag een paar opfris lessen zou willen of voor iemand die nog nooit heeft gespeeld…of voor het schoolvriendje of -vriendinnetje van je kind, of je partner. En nee, iemand hoeft niet per se een piano thuis te hebben om gebruik te kunnen maken van het Pianoles Probeerkaartje. Maar er is geen garantie dat het huis na gebruik van dit leuke kaartje helemaal piano-vrij blijft 😉

Kies uit de volgende Pianoles Probeerkaartjes:

Met een Probeerkaartje heb je de keuze uit 2 of 4 pianolessen* in mijn pianostudio in Zierikzee. 

Probeerkaartje 2 lessen

€45,50

voor ontvangers tot 21 jaar. Vanaf 21 jaar geldt een toevoeging van 21% BTW.
Geldig tot 2 maanden na aankoop.

Probeerkaartje 4 lessen

€91,-

voor ontvangers tot 21 jaar. Vanaf 21 jaar geldt een toevoeging van 21% BTW.
Geldig tot 3 maanden na aankoop.

Zo komt het Pianoles Probeerkaartje bij de gelukkige pianoliefhebber:

1. Vul het formulier hiernaast in.
2. Kort daarna krijg je een mailtje van mij waarin ik je om wat extra informatie vraag over de ontvanger, zoals de gelegenheid of een persoonlijke boodschap.
3. Binnen 48 uur is jouw gepersonaliseerd Pianoles Probeertjekaartje klaar om opgehaald te worden. Dit stemmen we via de mail af.
4. Je kunt nu de ontvanger blij gaan maken met dit unieke cadeau die hij of zij meteen kan gebruiken!

Ophaaladres: Varremarkt 14, 4301ER Zierikzee

Nee. Het Probeerkaartje is bedoeld om cadeau te geven aan iemand anders om pianolessen uit te proberen. Heb je al gebruik gemaakt van de gratis introductioles, dan vervalt de mogelijkheid voor lessen uit het probeerkaartje.

Nee. Wanneer na de lessen van het probeerkaartje met reguliere pianolessen wordt verdergegeaan, vervalt de gratis introductieles. Je kunt een leskaart aanschaffen via http://www.pianostudiocathykotoun.com/lespakketten

Aanvraag Pianoles Probeerkaartje

* Wanneer na de lessen van het probeerkaartje met reguliere pianolessen wordt verdergegaan, vervalt de gratis introductieles. 

Contact