Voor een pilot zoek ik...

Herkenbaar?

 …TIEN PERSONEN DIE GEEN REGULIERE PIANOLESSEN VOLGEN MAAR ZICHZELF LEREN PIANO SPELEN OF DIT VIA EEN STANDAARD ONLINE PIANOLES PROGRAMMA DOEN EN IETS NIEUWS WILLEN UITPROBEREN.

  • Ervaar je een gebrek aan professionele begeleiding en wacht je op die ene concrete tip?

  • Raak je gefrustreerd omdat je net dat ene kleine duwtje in de rug mist? 

  • Word je te weinig gemotiveerd om te gaan spelen en mis je de begeleiding in het zoeken naar een manier van oefenen die helemaal bij jou past?   

  • Wil je jouw manier van piano leren spelen op een gemakkelijke en effectieve manier aanvullen met heel concrete handvatten, wanneer het jou uitkomt, zodat je effectiever piano leert spelen, in jouw eigen persoonlijke leerstijl?

Ik word regelmatig benaderd door mensen die piano leren spelen door middel van een niet gepersonaliseerd, standaard online pianoles programma of -cursus. Ook mensen die door middel van zelfstudie via YouTube piano leren spelen komen naar me toe. In de ruim 30 jaar ervaring als pianodocent weet ik: een stok achter de deur en individuele feedback is cruciaal voor de meeste mensen om vooruitgang te boeken.  Gepersonaliseerde opdrachten en het simpel laten zien hoe iets gespeeld moet zijn tot op de dag van vandaag essentiële onderdelen in mijn pianolessen, ze geven belangrijke handvatten waarmee direct concrete stappen gemaakt worden in het piano leren spelen. Of geven net dat ene kleine duwtje waarmee je weer zelfstandig verder kunt. Mis jij nu juist die persoonlijke begeleiding, de concrete feedback en de stok achter de deur en heb je elke week een kwartiertje tijd over? Dan heb ik nu een mooi aanbod voor je!

Hoe werkt het?
Je stuurt me je vraag/probleem in een video, gewoon gefilmd met je mobiel, via WhatsApp. Je laat zo duidelijk mogelijk zien/horen wat je vraag/ probleem is. Je krijgt binnen 24 uur video feedback, ook simpel via WhatsApp, vanuit de digitaal ingerichte pianostudio, met piano keys overview.

Actie aanbod - gratis video feedback

Ik heb een concept bedacht waarmee ik jou kan helpen zonder dat het je
veel extra tijd kost. Herken jij jezelf in wat hierboven beschreven staat en
wil je me helpen met het verder ontwikkelen van dit concept? Stuur me
dan nu jouw vraag/probleem en je ontvangt van mij één maal gratis video feedback. In ruil hiervoor vraag ik na afloop jouw feedback in een kort telefoongesprek.

Meld je nu aan en doe mee!

Vul onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op!

Liever een gratis introductieles? Klik dan hier!

Contact